Naglis Šulija siunčia žinią 2 Zodiako ženklams: pasiruoškite sėkmei

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia šią savaitę? Laidoje „Tavo horoskopai su Nagliu Šulija“ astrologas atskleidė, ką kiekvienam Zodiako ženklui šią savaitę žada žvaigždės.

Saulė šią savaitę keliaus pragmatišku, veikliu, tačiau tikslumą ir aiškumą labai mėgstančiu Mergelės ženklu. Kitaip tariant Saulė Mergelės ženkle padeda tiems, kurie yra linkę pareigingai triūsti, pedantiškai rūšiuoti, gyventi sveikai ir viską dėlioti į lentynėles.

Pirmadienį į Mergelės ženklą įžengs ir šio ženklo šeimininkas – Merkurijaus planeta. Atsidūręs čia, dalykinio gyvenimo valdovas Merkurijus bus energingas, veiklus, tikslus, kruopštus ir labai produktyvus. Todėl galime neabejoti – dalykinis gyvenimas ims šuoliuoti pirmyn kaip lenktyninis žirgas.

Saulei bei Merkurijui labai padės ir Mėnulis. Jis dabar pilnės, o pilnėdamas jis skatins mus imtis iniciatyvos svarbiuose mums reikaluose. Patys reikalai klostysis vis sėkmingiau.

Džiugins ir Venera. Nuo pereitą savaitę ją persekiojusių kliūčių ji kasdien tols vis toliau ir savo jėgas atgaus jau vien dėl to. Maža to, juk ji bus sau labai palankiame Svarstyklių ženkle, todėl bus labai rafinuota, stilinga, turės puikų skonį ir mokys mus būtent šių dalykų. Kitaip tariant, grožio ir ypač gero skonio tikrai nestigs ne tiki visą savaitę, bet ir gerokai ilgiau.

Tuo tarpu Marsas bus tikrai ne karys ir net ne peštukas. Jis dabar yra ir bus Vėžio ženkle, praradęs beveik visas savo jėgas, todėl plataus masto veiksmų organizuoti nenorės ir negalės. Tačiau nereikia nuvertinti Marso Vėžio ženkle – būdamas čionai jis yra tarsi partizanas, kuris gali ilgai lūkuriuoti krūmuose ir iš užuolandos smogti skaudžiai bei negailestingai. Strateginės padėties tokie dūriai nepakeičia, tačiau labai gražiai žiūrisi ir skaitosi visokiausių medijų žiniose.

Apibendrinant, dalykinis gyvenimas klestės, gero skonio ir stiliaus tikrai nestigs, o atviros konfrontacijos nebus. Bus tik slapta.

Avinas

Kur nors veržtis ar dėl ko nors kautis visai nesinorės. Greičiau priešingai – norėsis pabūti ramiai, su savimi, niekur neskubėti. Kita vertus, dabar puikus metas ramiai, neskubant užsiimti namų, šeimos reikalais ar, tarkime, būsto remontu. Taip pat laikas palankus tiems, kurie užsiima sveikatos, sveikatingumo reikalais ir siekia puoselėti puikius asmeninius santykius.

Jautis

Būsite energingi, veiklūs ir labai kūrybiški – linkę kurti gražius, mielus dalykus. Beje, tai puikiai seksis. Labai tikėtina, kad dėl pakilios vidinės būsenos ir asmeninis gyvenimas atrodys vis gražiau ir gražiau. Taip pat tikėtina, kad šią savaitę būsite labai judrūs, linkę plėsti savo akiratį trumpose greitose išvykose, ir tikėtina, kad būsite linkę rūpintis sveikatos ir sveikatingumo reikalais.

Dvyniai

Turbūt daugiausia laiko, dėmesio ir pastangų pareikalaus namų, šeimos arba būsto reikalai. Šioje srityje būsite ir labai dalykiški (dėl ko bus lengva tvarkyti visokiausius reikalus) ir labai kūrybiški, dėl ko bus lengva kai ką daryti praktiškai. Taip pat bus svarbūs ir piniginiai reikalai – apdairūs, bet ryžtingi veiksmai šioje srityje naudos ir atneš. Taip pat bus ir vis daugiau progų pasireikšti jūsų kūrybiškumui.

Vėžys

Būsite labai energingi, veiklūs, linkę prie tikslo žengti tiesiai, į šalis nesidairant. Atrodo, dažniausiai tai ir pasiseks. Dėl tokios būsenos labai gerai seksis tie darbai ir ta veikla, kurios imsitės, arba kurią prižiūrėsite jūs patys, asmeniškai. Taip pat įsibėgėja laikas, kai sėkmė lydi sportuojančius. Papildomai, Dabar puikus metas plėsti savo akiratį ir palankus metas rūpintis savo namais.

Liūtas

Svarbiausia savaitės tema bus nauda – ir finansinė, ir bet kokia kitokia, kurią tik galima gauti. Šioje srityje būsite ir labai veiklūs, ir labai tikslūs, ir labai kūrybiški. Taip pat šią savaitę bus smagu bendrauti – ir su senais draugais, ir su naujais pažįstamais, galimos ir naujos smagios pažintys. Taip pat dabar yra puikus laikas plėsti akiratį, pirmiausia kultūrinį.

Mergelė

Būsite labai energingi, žvalūs, kūrybiški ir labai mikliai tvarkysite dalykinius reikalus, kurių dabar bus išties nemažai. Geriausiai seksis tie darbai ir ta veikla, kurios imsitės arba kurią prižiūrėsite patys, asmeniškai, taip pat visa, kas susiję su tikslumu ir kruopštumu. Atrodo, ir piniginius reikalus lydės vis didesnė sėkmė, tikėtina apčiuopiama nauda.

Svarstyklės

Vidinė būsena dabar bus vis geresnė ir geresnė, o asmeninis žavesys švies vis ryškiau – su visomis pasekmėmis asmeniniam gyvenimui. Įkvėpimas bei sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su grožio, patogumų arba svetingumo kūrimu. Beje, darbe, profesijos srityje veiklos irgi bus nemažai, bet gerą rezultatą pasiekti bus visai nesunku.

Skorpionas

Darbe, profesijos srityje tikėtinas tam tikras atoslūgis. Tačiau dabar gali būti nemažai produktyvios kolektyvinės veiklos – visą savaitę bus daug progų ne tik susitikti su artimais draugais, bet ir kai ką smagaus nuveikti visiems kartu. Panašiai ir su kolegomis darbe. Puikus metas kelionei, pirmiausia tokiai, kuri skatina smagiai pajudėti, bet už tai atsidėkoja smagiais nuotykiais.

Šaulys

Tikėtina, kad bus daug veiklos darbe, profesijos srityje. Tačiau būsite energingi, kūrybiški, todėl nuveikti pavyks išties nemažai. Labai gerai seksis tiems, kurių veikla susijusi su informacija, žiniomis, tiksliu skaičiavimu arba kruopščiu rankų darbu. Nemažai smagių akimirkų suteiks bendravimas ir veikla su artimais draugais. Neblogas metas tvarkyti kai kuriuos piniginius reikalus.

Ožiaragis

Darbe, profesijos srityje gali atsirasti ne darbo, bet kažkokių smagių aplinkybių, o sėkmė ir įkvėpimas lydės tuos, kurių profesinė veikla susijusi su grožio, patogumų arba svetingumo kūrimu. Palankus laikas kelionėms arba žinių apie keliones bei dalykinę veiklą užsienyje paieškai. Santykiai su kai kuriais asmenimis gali būti ganėtinai įtempti – dėl anos pusės nusiteikimo.

Vandenis

Kažkokių ryškių įvykių arba iššūkių tikimybė dabar bus nedidelė, dienos slinks ganėtinai ramiai. Svarbesnės temos gali būti dvi: pirmoji – įsibėgėja palankus laikas aktyviai rūpintis sveikatos arba sveikatingumo reikalais, nebūtinai vien savais. Antroji – įsibėgėja palankus laikas kelionėms – pavyktų ir puikiai pailsėti, ir pasisemti daug malonių įspūdžių.

Žuvys

Dabar nemažai priklausys ne nuo jūsų norų arba valios, o nuo išorės – išorinių aplinkybių arba kito asmens. Ta ana pusė bus ir veikli, ir energinga, ir gali suteikti daug naudingų žinių, o svarbiausia – bus geranoriška, todėl apsimokės su ta išore ne kovoti, o draugauti. Puikus laikas pramogoms, ypač tokioms, kurios skatina smagiai pajudėti.

www.tv3.lt

Site Footer