43-ejų pirmagimės susilaukusios Štukytės vyras buvo atviras: „Supratau, kad noriu dar“

Garsi aktorė Aušra Štukytė-Radin pirmakartei motinystei ryžosi būdama 43-ejų. Dabar jos ir vyro Dmitrijaus Radino dukrai Talai jau pusantrų metų. Naujienų portalo tv3.lt tinklalaidėje „Tėvai paprastai“ Dmitrijus prisipažino, kad svajoja turėti daugiau vaikų. Kaip į tokius žodžius reagavo Aušra?

Technologijų ekspertas Dmitrijus pokalbio metu nestokojo humoro jausmo. Taip pat ir tada, kai kalbėjo apie neseniai aplankiusį keistą jausmą.

„Žinai, kas labai įdomu? Dabar, kai Talai jau yra pusantrų metų, aš supratau, kad noriu dar. Jausmas atėjo toks, kad visai čia yra smagus darbas. Va, tokio darbo norėčiau ir norėčiau dar vieno“, – kalbėjo jis.

Svajoja būti daugiavaikiu tėvu

Laidos vedėjas Simonas Urbonas prisipažino, kad kažkuriuo metu taip pat norėjo dar vienos atžalos, bet galiausiai nusprendė, kad užteks ir dabar auginamų trijų.

„Dabar gyvenimas vėl pradeda greitėt, norisi tame greityje šiek tiek pabūti“, – paaiškino jis. 

Laidos pabaigoje svečiai buvo paprašyti įgarsinti vieną didžiausių svajonių. Dmitrijus ilgai nedvejojęs pasakė:

„Daugiavaikis tėtis – akivaizdu.“

Kaip į tokius žodžius reagavo Aušra?

„Tėvai paprastai“ – tai „Tėvų darželio“ ir tv3.lt rengiama tinklalaidė, kurioje Simonas Urbonas kartu su specialistais kalbina žinomus Lietuvos tėvus be ribų, be užuolankų, atvirai ir paprastai apie viską – vaikus, šeimos problemas, psichologiją, ligas, santykius ir tiesiog gyvenimą.

VISĄ TINKLALAIDĘ ŽIŪRĖKITE ČIA:

www.tv3.lt

Site Footer